torsdag 2 augusti 2012

Yes!

Efter en lång dag med nästan 4 timmar i bil till Umeå (pga vägomläggningar och åskskurar som gjorde att man knappt såg nåt!) så ska vi nu äntligen få hjälp för Emanuels problem! Vi började på  Barnmottagningen på NUS. Glad Emanuel firar med en isglass (som är nåt bland få saker han kan få i sig)
Jobbigt med denna ständiga väntan... hade iaf eget rum i väntan på jourläkaren :)
Å mitt i undersökningen så gatt doktorn gå iväg på ett larm, så mera väntan... jobbigt jobbigt tyckte Emanuel :(
Men det var det värt! Dom kommer inte att skicka hem oss med de problem han har och hur han mår utan vi kommer att få stanna tills han fått hjälp. Är så glad, lättad och tacksam! Vi fick veta att dom tänker lägga in oss här på barn 2 och Emanuel blev "uppmärkt" (å jätteglad!)
Emanuel provligger mammas säng i vårt egna stora fina rum på barn 2
Gick å titta runt lite på avdelningen i väntan på provtagning och Emanuel, som ständigt är hungrig, hittade en spis att laga till lite "soppa" vid :)
I en korridor fanns det några roliga speglar... ja lr roliga å roliga haha :)) Man börjar va rätt krallig såg jag :)
Ånej ska ni ta sprutor NU IGEN?! Emanuel lite less på prover som ska tas hela tiden. Här har dom nyss satt in en liten slang som förberedelse för ev ytterligare prover samt dropp, inge roligt alls tyckte lille Manne :(
Ah!! Äntligen får vi lite lugn å ro i vårt rum med TV på väggen samt en egen lite tv vid Emanuels säng. Inte dumt å få middag serverad i sängen å med disney på tv:n. Vart dock enbart lite äppeljuice som gick ner och näringsdryck var inte nån hit tyckte han. "Jag som trodde doktorer va snälla!"  sa han aningen missnöjd till sköterskan som försökt tvinga honom att välja att få ner nåt av det innan han får he på datorn :)

Inget mer händer ikväll men imorgon bitti ska vi iväg på fortsatta undersökningar på öron/näsa/hals.

Nu ska vi bara mysa här i vårt rum efter en lång och jobbig (men glädjande) dag! Vill säga tack så jättemycket alla ni snälla gulliga omtänksamma människor som läst om Emanuels lilla "öde" och peppat mig så att vi kom oss hit. Hade det inte varit för alla ni så hade jag idag suttit på jobbet och känt samma oro som många dagar hittills och nu kvällen hade varit samma jobbiga som så många andra sista veckorna. Tack och stor kram till er alla!





2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att ni åkte till Umeå har bara bra erfarenheter av deras olika barnavdelningar o mottagning, nu kommer allt att bli bra ska du se :-)
    / Karolina H

    SvaraRadera
  2. Hej Karolina och tack för din kommentar! Ja, det känns otroligt bra att vara där, alla är så gulliga och omtänksamma och bra mot barn!

    SvaraRadera